We travel the world, all over the world
So much to see… in such beautiful place

 

  Follow Me
  TOP
  The versatile landscape hereby invites

  Alternative Program

  Trekking - Walking -Climbing - MTB - Canyoning-Kayaking - Sailing – Horse- Riding - Archery - Diving


  Mini Boat Tour

  Ανακαλύψτε τις παραλίες της ανατολικής ακτής της χερσονήσου του Πηλίου με τις καθημερινές εκδρομές με βάρκα! Ξεκινώντας από τον Άγιο Ιωάννη, εξερευνούμε όλη τη νότια περιοχή περνώντας από υπέροχες παραλίες και ήρεμους κόλπους, κρυμμένα από απότομους βράχους και βλάστηση, μερικά γνωστά και μερικά σχεδόν απομονωμένα.
  Ενώ ταξιδεύουμε, θα γοητευτούμε τόσο από την ομορφιά της φύσης όσο και από τις παλιές παραδοσιακές εκκλησίες.

  Θαυμάστε το πράσινο, κολυμπήστε και νιώστε το μπλε, Αναπνεύστε το αεράκι του Αιγαίου, βουτήξτε και απολαύστε τα δροσερά ρεύματα, πηγαίνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα γύρω από το υποβρύχιο, γεμάτο θαλάσσια ζωή, βράχια!

  Μην το χάσετε!


  Πεζοπορία & Περπάτημα

  Στη Θεσσαλία, στους βράχους των Μετεώρων, ένα γεωλογικό φαινόμενο της Ευρώπης, στην ορεινή περιοχή των Αγράφων και ειδικά στη λίμνη Πλαστήρα, τον Όλυμπο, το βουνό των Θεών και τον Κίσσαβο, στο βουνό των Κενταύρων, το περίφημο Πήλιο αλλά και στο νησί των Βόρειων Σποράδων, υπάρχει ένα ευρύ δίκτυο μονοπατιών, όπου μπορείτε να επιλέξετε μονοπάτια πεζοπορίας σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, τον χρόνο που πρέπει να περάσετε και κυρίως τη φυσική σας κατάσταση. Σήμερα, η «καλντερίμια» αποτελεί την ιδανική επιλογή για ταξιδιώτες που αναζητούν έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής, περπατώντας σε ένα μονοπάτι που είναι ιδανικό για πεζοπορία, προκειμένου να τονώσει το πνεύμα, και να συμμετάσχει σε δραστηριότητες σχετικά με τη φύση και να εξερευνήσει το μυθικό περιοχή ακολουθώντας ένα οργανωμένο πρόγραμμα διακοπών.


  Ορειβασία

  Αργά αλλά σίγουρα, η αναρρίχηση στην Ελλάδα ήταν πραγματικά πολύ ελκυστική.

  Μετά από χρόνια – όταν η Κάλυμνος ή τα Μετέωρα ήταν στο πρώτο χτύπημα – αναπτύσσονται δεκάδες άλλα όμορφα ελληνικά βράχια με τεράστιες δυνατότητες, με αυξανόμενη έμφαση στις ασφαλείς πρακτικές αναρρίχησης. Επιπλέον, η σχετικά εύκολη πρόσβαση, η επαρκής υποδομή, το εκπληκτικό περιβάλλον και, συχνότερα, η ποικιλία των βαθμών, έχουν κάνει τη Θεσσαλίακαι ιδίως τα Μετέωρα έναν ολοένα και πιο δημοφιλή προορισμό αναρρίχησης για ορειβάτες όλων των επιπέδων.


  Ποδήλατο βουνού (MTB)

  Νιώστε τη γη

  Θα θέλατε να περάσουμε μαζί στο Πήλιο και να ανακαλύψουμε τις κρυμμένες γοητείες του βουνού των Θεών; Θέλετε να κάνουμε ποδήλατο στη Λίμνη Πλαστήρα μαζί; Θα θέλατε να σχεδιάσουμε ένα ταξίδι σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες μέσω της Θεσσαλίας με ποδήλατα βουνού; Η επιλογή είναι δική σου. Η εμπειρία και το πάθος μας για μια μέτρια προσέγγιση στον τουρισμό και τις συνεργασίες με άτομα με κοινές ιδέες και ενδιαφέροντα από όλο τον κόσμο είναι το ισχυρό μας σημείο. Ο εναλλακτικός τουρισμός που προσπαθούμε, δηλαδή δραστηριότητες που βασίζονται σε εμπειρίες στη φύση δεν είναι απλώς μια ιδέα, είναι ένας τρόπος ζωής!  Νιώστε σαν το κένταυρο Χείρωνα

  Γοητευτείτε από τις ομορφιές του Πηλίου και ανακαλύψτε ένα από τα μη συνηθισμένα αθλήματα, οδηγώντας τα εκπαιδευμένα άλογα των συνεργατών μας. Η ιππασία γίνεται μέσω των ελαιώνων, σε πλατείες με αρχαία δέντρα, παραδοσιακά χωριά και περιοχές εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς. Τα παλιά «καλντερίμια» που θα ακολουθήσουμε έχει διατηρηθεί στο πέρασμα του χρόνου χάρη στη φροντίδα που έδειξαν πολλές γενιές ντόπιων. Θα περάσουμε από τα παραδοσιακά, μικρά χωριά, θα περάσουμε από παλιά μοναστήρια και πύργους όπου θα σταματήσουμε να θαυμάσουμε το τοπίο… Ιδανικές προτάσεις για «εναλλακτικές» διακοπές, μέσα σε ένα οργανωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τη μεταφορά σας, ένα ελαφρύ γεύμα και μια ξενάγηση .


  Canyoning

  Το Canyoning έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής δραστηριότητα στη Θεσσαλία. Βουνό Ολυμπος, Κίσσαβος και Το Πήλιο είναι τα πιο σημαντικά μέρη για canyoning, όπου μπορεί κανείς να συνδυάσει κολύμπι, πεζοπορία έξω από τα μονοπάτια, καταδύσεις σε καταδύσεις, φυσικές νεροτσουλήθρες, rappelling ή abseiling. Το Canyoning έχει τη μαγεία να προσφέρει ένα φυσικό περιβάλλον στο οποίο δεν υπάρχει άλλος τρόπος πρόσβασης. Βρίσκεστε σε ενα φαραγγιού με καταρράκτες και βάθρα, ανάμεσα σε βράχους και δέντρα Φυσικά, το canyoning καθώς η δραστηριότητά σας αυξάνει την αδρεναλίνη καθώς η τεχνική πλευρά της δραστηριότητας είναι μεταξύ των ακραίων σπορ.


  Kayaking

  Επιλέξτε μια ημερήσια εκδρομή για να εξερευνήσετε τις ανατολικές ακτές του Πηλίου, να διασχίσετε τις δύσκολες βραχώδεις ακτές, να μπείτε στις σπηλιές, να βάλετε καγιάκ σε μια μικρή, μεγάλη παραλία, την πολυσύχναστη έρημο και να απολαύσετε ένα μεσημεριανό πικ-νικ σε μια ερημική παραλία και να προσέξετε την άγρια ​​φύση!

  Ελάτε μαζί μας για μια χαλαρωτική ώρα στο νερό, ανακαλύπτοντας ερημικές παραλίες, μυστικούς όρμους και θαλάσσιες σπηλιές. Όλα τα ταξίδια μας στο καγιάκ είναι προσεκτικά μελετημένα για να διασφαλίσουν ότι είναι διασκεδαστικά και χαλαρωτικά. Όλοι οι οδηγοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και έμπειροι.


  Ιστιοπλοΐα

  Εξερευνήστε τα νησιά των Σποράδων, στην Ελλάδα, το Αιγαίο Πέλαγος, πολλά νησιά, κρυστάλλινα νερά, ειδυλλιακές ηλιοβασιλέματα και αξέχαστα ηλιοβασιλέματα.

  Τα νησιά των Βόρειων Σποράδωνείναι από τους πιο όμορφους προορισμούς ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα, λίγα μόλις ναυτικά μίλια από τη χερσόνησο του Πηλίου.
  Τα χαρακτηριστικά του καιρού είναι οι ήπιοι άνεμοι από το Μάιο έως τον Οκτώβριο, οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες και τα ήρεμα νερά του Παγασητικού κόλπου, ιδανικά για χαλαρωτική ιστιοπλοΐα, που προσφέρουν την ευκαιρία για ιστιοπλοΐα τόσο σε έμπειρους ναυτικούς, αλλά και σε επισκέπτες χωρίς Προηγούμενη εμπειρία.


  Τοξοβολία

  Η τοξοβολία είναι το άθλημα, η πρακτική και η ικανότητα χρήσης ενός τόξου για να ωθήσει τα βέλη. Ιστορικά, τοξοβολία έχει χρησιμοποιηθεί για κυνήγι και μάχη.

  Το τόξο είναι ένα αρχαίο όπλο. Ενδείξεις για τη χρήση ενός τόξου ως όπλο πολέμου στον αρχαίο ελληνικό κόσμο έχουν ήδη υπάρξει από την αρχή της Εποχής του Χαλκού.

  Στη μυθολογία του Πηλίου, το βρίσκουμε σε αναφορές στη χρήση πολέμου ή τη χρήση για κυνήγι μυθικών ηρώων και των Κενταύρων. Η θέα της Άρτεμις στο έργο τέχνης απεικονίζεται ως καινούργια και όμορφη, με μακρύ μανίκι, αλλά συνήθως κοντή. Κρατάει τόξο και ρίγη.  Κατάδυση

  Ο κόσμος της θάλασσας είναι σαν ένας σοφός δάσκαλος που μοιράζεται τα μυστικά της με τους μαθητές της. Βουτήξτε μαζί μας και γνωρίστε τη θάλασσα! Αν και δεν είναι δυνατόν να μάθετε τα πάντα για την κατάδυση, μαθαίνετε πολλά σημαντικά πράγματα τόσο για την κατάδυση όσο και για τον εξοπλισμό κατάδυσης γενικά. Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας θα σας καθοδηγήσουν στον σπάνιο και πανέμορφο «κάτω κόσμο» της θάλασσας. Θα αισθανθείτε τον εαυτό σας να ονειρεύεστε έναν συναρπαστικό κόσμο, τόσο διαφορετικό από αυτόν που έχετε συνηθίσει.


  Περιπέτειες στη φύση με υπαίθριες δραστηριότητες

  Συνδυασμός ολοήμερων δραστηριοτήτων

  Ο συνδυασμός του πράσινου και του μπλε, η ιδιαίτερη μορφολογία του Πηλίου και η βαθιά αγάπη και σεβασμός μας σε αυτό το μέρος μας έχουν εμπνεύσει να οργανώσουμε ολοήμερες εκδρομές, συνδυάζοντας ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες, ώστε να σας δώσουμε την ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικά είδη εναλλακτικών διακοπών.

  Δοκιμάστε διάφορες υπαίθριες εκδρομές και νιώστε τον μύθο, τις παραδόσεις και την τοπική φύση. Απολαύστε τη θάλασσα και το βουνό κάθε στιγμή της ημέρας. Αφήστε τη φύση να σας καλύψει με το πρωί δροσερό αεράκι και γαλήνη το βράδυ.


  Πλοηγηθείτε στους κόλπους του Βόλου και των Σποράδων στις Βόρειες Σποράδες

  Απλώς κάντε τις επιλογές σας για διακοπές, είτε στη θάλασσα του Παγασητικού κόλπου είτε στο Αιγαίο. Η πόλη του Βόλου και το λιμάνι της είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για κάθε είδους αποστολές.

  Ελλάδα… Το Αιγαίο Πέλαγος… πολλά νησιά, κρυστάλλινα νερά, μοναδικές εικόνες στην ανατολή, αξέχαστα ηλιοβασιλέματα….

  Τα νησιά των Βόρειων Σποράδων αναδύονται μεταξύ των ομορφότερων θαλάσσιων προορισμών στην Ελλάδα, λίγα μόλις ναυτικά μίλια από τη χερσόνησο του Πηλίου. Τα χαρακτηριστικά του καιρού είναι οι ήπιοι άνεμοι μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου, οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες και τα ήρεμα νερά του Παγασητικού κόλπου που προσφέρουν την ευκαιρία για ιστιοπλοΐα τόσο σε έμπειρους ναυτικούς, αλλά και σε επισκέπτες χωρίς προηγούμενη εμπειρία.


  You don't have permission to register