We travel the world, all over the world
So much to see… in such beautiful place

 

  Follow Me
  TOP
  Health is wealth, peace of mind, happiness and yoga

  Θεματικά Προγράμματα

  Το Πήλιο και η Θεσσαλία είναι το ιδανικό μέρος για να σας υπόσχονται τόσο έμπνευση όσο και για να βοηθήσετε τον επισκέπτη να χαλαρώσει, καθώς προσφέρει στιγμές ηρεμίας και αναζωογόνησης. Σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές πρακτικές, μέσω των έμπειρων συνεργατών μας.

  Προγράμματα διακοπών γιόγκα.

  Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το Πήλιο, το βουνό των Μύθων και των ποιητών. Αφήστε το πνεύμα σας ελεύθερο και την ψυχή σας χαλαρώσει μέσω των προγραμμάτων διακοπών μας που στοχεύουν να σας οδηγήσουν να συνειδητοποιήσετε τη χειραφέτηση του πνεύματός σας από την ύλη σας προτείνουμε να δώσετε έμφαση στην προσπάθεια να κατακτήσετε την «αυτοπειθαρχία» για την οποία επιτυγχάνεται η συγκέντρωση του πνεύματος.


  Προγράμματα διακοπών καλών τεχνών

  Ο μεγάλος ζωγράφος Paul Gauguin παραδέχεται ότι η τέχνη της ζωγραφικής είναι η καλύτερη από όλες. «Όλες οι αισθήσεις συνοψίζονται στη ζωγραφική. Μέσω της ζωγραφικής, ο καθένας που χρησιμοποιεί τη φαντασία του, μπορεί να γράψει ένα μυθιστόρημα, μόνο με μια ματιά … ”
  Εάν η τέχνη της ζωγραφικής πήγενε διακοπές, πού θα επέλεγε;
  Φυσικά στην Ελλάδα. Και επειδή όλη η Ελλάδα βρίσκεται στη Θεσσαλία, οι δυνατότητες και οι θεματικές προκλήσεις είναι πολλές στη γη του Ολύμπου.
  Στόχος μας είναι να τονώσουμε τις αισθήσεις των επισκεπτών και να τους βοηθήσουμε να εκφράσουν τα συναισθήματά τους στον καμβά τους.


  Προγράμματα διακοπών με δραστηριότητες και κινούμενα σχέδια για μικρά παιδιά Προγράμματα γιόγκα διακοπών

  είναι σίγουρα μια δύσκολη απόφαση να επιλεξεις Κατασκηνωση
  Οι γονείς θέλουν να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά τους θα είναι ασφαλή, φροντισμένα και ότι θα μάθουν νέα πράγματα. Η YMCA ως πρωτοπόρος του θεσμού των Κατασκηνώσεων στην Ελλάδα, επειδή ήταν η πρώτη που εισήγαγε από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της καινοτόμα προγράμματα που στοχεύουν στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των παιδιών, αλλά και στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του πνεύματος αλληλεγγύης και συνεργασία.

  Αθλητικές δραστηριότητες, βραδινή διασκέδαση, εκδρομές στην εξοχή και εργασία με τη φύση. Με άλλα λόγια διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες που συμβάλλουν στην καθημερινή διασκέδαση των κατασκηνωτών ανάλογα με την ηλικία και το φύλο τους


  Μαθήματα μαγειρικής


  Προγράμματα διακοπών για την εκμάθηση της παραδοσιακής γαστρονομίας του Πηλίου

  Ανακαλύψτε την ελληνική κουζίνα και τους κρυμμένους θησαυρούς, που παραδοσιακά βασίζονται σε ανώτερης ποιότητας, φρέσκα και καλαίσθητα συστατικά που παράγονται στη χώρα μας. Η μαγειρική μας φιλοσοφία είναι αρκετά απλή: θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας πώς να μαγειρεύετε και να απολαμβάνετε καλό και υγιεινό φαγητό.
  Η αποστολή είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη γαστρονομική εμπειρία μιας ζωής, στην Ελλάδα. Τα μαθήματα μαγειρικής στο Πήλιο σας προσφέρουν την ευκαιρία να προετοιμάσετε εξαιρετικές τοπικές συνταγές μαζί με εξειδικευμένους σεφ, που σας καθοδηγούν στον κόσμο των παραδοσιακών γεύσεων και βοηθούν τις συνταγές και τις τεχνικές να μεταδίδονται από γενιά σε γενιά.


  Οικοτουρισμός στη περιοχή της Θεσσαλίας

  Τα πιο παρθένα και αρχικά διατηρημένα φυσικά και πολιτιστικά τοπία βρίσκονται στη Θεσσαλία. Και οι δύο περιοχές που έχουν χαρακτηριστεί ως προστατευόμενες από το κράτος, καθώς και οι περιοχές δικτύου NATURA 2000, υποδηλώνουν με υπερηφάνεια την περιβαλλοντική ποιότητα και την οικολογική σημασία της Θεσσαλίας. Το Εθνικό Πάρκο του Ολύμπου, το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο, περιοχές που εντάσσονται στο Ευρωπαϊκό Οικολογικό Δίκτυο NATURA 2000, τα Αισθητικά Δάση, τα Φυσικά Μνημεία, τα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και τα Καταφύγια Άγριας Ζωής είναι η κληρονομιά που διατίθεται στους λάτρεις του οικοτουρισμού, υπό την προϋπόθεση ότι « Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ επιτρέπει την ευχαρίστηση και το σεβασμό ».


  Προγράμματα διακοπών για εκμάθηση Ελληνικών Λαϊκών Χορών Διακοπές για την Πολιτιστική Κληρονομιά της περιοχής μας

  Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος δημιουργίας δεσμών και κοινών αναμνήσεων όπως ο χορός – ειδικά ο παραδοσιακός ελληνικός τρόπος χορού.
  Επειδή δεν είστε ο τυπικός τουρίστας, μπορεί να λαχταράτε μια συναρπαστική και αυθεντική εμπειρία κατά την επίσκεψή σας στην περιοχή της Θεσσαλίας.
  Έχετε φάει μέσα από τις γειτονιές, έχετε σκοντάψει τους κρυμμένους πολύτιμους λίθους και τώρα ήρθε η ώρα να περπατήσετε και να στρέψετε το δρόμο σας σε ένα μάθημα λαϊκού χορού.
  Τώρα που περιπλανηθήκατε στις γειτονιές και σκοντάψατε στους κρυμμένους πολύτιμους λίθους, ήρθε η ώρα να σηκωθείτε και να δοκιμάσετε ένα μάθημα λαϊκού χορού.
  Έχουμε δημιουργήσει για εσάς ειδικά πακέτα διακοπών που συνδυάζουν την εκμάθηση ελληνικών παραδοσιακών χορών με την περιήγηση στα αξιοθέατα της περιοχής μας.

  • Είναι ένας καλός τρόπος να συνδεθείτε με άλλους. Μαθαίνετε πολλά για τον ελληνικό πολιτισμό
  • Είναι διασκεδαστικό και εύκολο
  • Θα νιώσετε σαν τον Ζόρμπα τον Έλληνα
  • Μπορείτε να επιδείξετε στους φίλους σας πίσω στο σπίτι

  Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος δημιουργίας δεσμών και κοινών αναμνήσεων όπως ο χορός – ειδικά ο παραδοσιακός ελληνικός τρόπος χορού.
  Επειδή δεν είστε ο τυπικός τουρίστας, μπορεί να λαχταράτε μια συναρπαστική και αυθεντική εμπειρία κατά την επίσκεψή σας στην περιοχή της Θεσσαλίας.
  Έχετε φάει μέσα από τις γειτονιές, έχετε σκοντάψει τους κρυμμένους πολύτιμους λίθους και τώρα ήρθε η ώρα να περπατήσετε και να στρέψετε το δρόμο σας σε ένα μάθημα λαϊκού χορού.
  Τώρα που περιπλανηθήκατε στις γειτονιές και σκοντάψατε στους κρυμμένους πολύτιμους λίθους, ήρθε η ώρα να σηκωθείτε και να δοκιμάσετε ένα μάθημα λαϊκού χορού.
  Έχουμε δημιουργήσει για εσάς ειδικά πακέτα διακοπών που συνδυάζουν την εκμάθηση ελληνικών παραδοσιακών χορών με την περιήγηση στα αξιοθέατα της περιοχής μας.


  Προγράμματα διακοπών για εκμάθηση κεραμικής και κεραμικής

  Οι αρχαίοι Έλληνες έφτιαχναν κεραμικά σκεύη για χρήση στην καθημερινή ζωή και όχι μόνο για επίδειξη. Τα τρόπαια διαγωνισμών, όπως οι Παναθηναϊκοί αμφορείς (χρησιμοποιούνται για αποθήκευση) ήταν η εξαίρεση. Οι πίνακες έχουν γίνει η κύρια πηγή πληροφοριών για την ανάπτυξη των ελληνικών καλών τεχνών. Στο Πήλιο, η οικογένεια Ανετόπουλου, θα μας γνωρίσει την τέχνη της αρχαίας και σύγχρονης κεραμικής καθώς και τα μυστικά της. Η ομάδα θα συμμετάσχει σε μαθήματα και σε συνδυασμό με τα αρχαιολογικά ευρήματα της περιοχής που εκτίθενται στο αρχαιολογικό μουσείο του Βόλου, θα αποκτήσουν τη γνώση της τέχνης της κεραμικής και της κεραμικής.


  Προγράμματα διακοπών για την εκμάθηση της χλωρίδας στη Θεσσαλία και των σπάνιων αγριολούλουδων

  Η Θεσσαλία είναι το ιδανικό μέρος για να έρθετε σε επαφή με τη φύση, για να θαυμάσετε και να μάθετε την πλούσια χλωρίδα της Θεσσαλίας …

  Ξεκινώντας από τη δυτική Θεσσαλία, το μεγαλείο του «Μετεώρου Πέτρινο Δάσος» μπορεί να εξηγηθεί μόνο ως προϊόν αρχιτεκτονικής έμπνευσης. Η φύση χάρισε αυτή την ευλογημένη γωνιά της Θεσσαλίας με μια πλούσια και εξαιρετική χλωρίδα. Ο Κίσσαβος, ή η Όσα, με το αισθητικό δάσος, είναι ένας πραγματικός βοτανικός κήπος. και λίγο πιο νότια, βλέπουμε το βότανο Πήλιο Όρος που στέκεται με περισσότερα από 3000 βότανα και 1.500 είδη φυτών


  Γάμοι με το στυλ της MAMMA MIA…!
  Πήλιο, Σκιάθος, Σκόπελος

  Πιστεύουμε ότι ο γάμος σας πρέπει να είναι πέρα ​​από τη φαντασία και είμαστε περήφανοι που διασφαλίζουμε ότι τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα για μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής σας. Η ημέρα του γάμου σας θα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε κάθε σας επιθυμία σε έναν από τους μοναδικούς γοητευτικούς μας προορισμούς.

  Περισσότερες πληροφορίες
  www.mammamia-weddings.co.uk or mail us info@mammamia-weddings.co.uk


  Παρατήρηση πουλιών στη λίμνη Κάρλα

  Το Birdwatcher θα χαρεί να θαυμάσει την περιοχή γύρω από τη λίμνη Κάρλα και το Μαυροβούνι, καθώς είναι η πατρίδα για πολλά είδη πουλιών. Όχι πολύ μακριά από την υπέροχη παραθαλάσσια πόλη του Βόλου στην Κεντρική Ελλάδα και τα παραθεριστικά χωριά του πανέμορφου Πηλίου, η Λίμνη Κάρλα και τα περίχωρά της έχουν χαρακτηριστεί ως μια Σημαντική Περιοχή Πτηνών (Προστατευόμενη Περιοχή Παγκόσμιας Κληρονομιάς) και μια τοποθεσία NATURA 2000. Οι πάπιες και τα πουλιά, μαζί με τους πελεκάνους και τα φλαμίνγκο αγαπούν τη λίμνη. Από την άλλη πλευρά το όρος Μαυροβούνι στέκεται περήφανα για να προσελκύσει συγκεκριμένα αρπακτικά πουλιά. Σύμφωνα με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, πάνω από 200 διαφορετικά είδη πουλιών έχουν τεκμηριωθεί στη λίμνη Κάρλα.

  Ανακαλύψτε και μάθετε για τις άγριες ορχιδέες του Πηλίου

  Στο όρος των Μύθων, στην Πατρίδα των Αργοναυτών και των Κενταύρων, στο βουνό περισσότερων από 3000 βοτάνων, στο ευλογημένο βουνό του Πηλίου για το οποίο εκτιμάται ότι η χλωρίδα του περιέχει περισσότερα από 1500 είδη φυτών εκεί που είναι κρυμμένη η «επίγεια» άγρια ​​ορχιδέα. Η αναζήτηση της επίγειας άγριας ορχιδέας σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι αυτού του βοτανικού παραδείσου του Βόρειου Πηλίου την άνοιξη, είναι μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία. Απλώς ζήστε το μαζί μας! Ποιός ξέρει; μαζί μπορούμε να συναντήσουμε πολλές από τις 50 διαφορετικές χερσαίες άγριες ορχιδέες του Πηλίου που έχουν τεκμηριωθεί.


  Στα βήματα της Ιστορίας στη Θεσσαλία


  Το τοπίο, τα κτίρια μιας μοναδικής αρχιτεκτονικής κληρονομιάς, τα γαστρονομικά έθιμα και οι δραστηριότητες των κατοίκων είναι τα στοιχεία που διαμορφώνουν την «ταυτότητα» και δίνουν το σήμα ενός τόπου.

  Τα έθιμα και οι πρακτικές του τόπου μας αναβιώνονται σήμερα μέσω εναλλακτικών μορφών τουρισμού και προσελκύουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών συμμετέχοντας σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων. Οι άνθρωποι στη Θεσσαλία ανήκουν σε μια καλλιεργημένη κοινωνία που μοιάζει με μια παλέτα πολιτισμού, ιστορίας και μυθολογίας.


  Το Μικρό Τρένο του Πηλίου
  Ένα ρετρό ταξίδι πέρα ​​από τον ατμό
  Το ιστορικό μικρό ατμοκίνητο τρένο του Πηλίου

  Το μινιατούρα τρένο του Πηλίου (που ονομάζεται Μουτζούρης) ήταν ένα δυναμικό στοιχείο του πολιτισμού και της ανάπτυξης αφήνοντας το έντονο σημάδι του στην ιστορία. Ο άνθρωπος που είχε την έμπνευση της κατασκευής του, υπό την αιγίδα της Θεσσαλικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων, ήταν ο Ιταλός μηχανικός Evaristo de Chiriko, πατέρας του διάσημου ζωγράφου Giorgio de Chrico. Το Evaristo De Chrico έχτισε έναν από τους καλύτερους σιδηροδρόμους στον κόσμο, πλάτους μόλις 60 cm, μέσα από τους ελαιώνες στις πλαγιές του βουνού των Κενταύρων.
  Ένα αριστούργημα που θα λατρεύεται πάντα για την υψηλή αισθητική του, την αρμονία της μορφής του και την τελειότητα της κατασκευής του.

  Προγράμματα διακοπών με σεμινάρια Ψυχολογίας και αποκατάστασης ψυχικής αποκατάστασης

  Ο συνεργάτης μας, Iliohoos ιδρύθηκε τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη για την άριστη ποιότητα των μαθημάτων του σχετικά με άτομα που αναζητούν κάτι εξαιρετικό.

  Κάτι πραγματικά ξεχωριστό συμβαίνει εδώ. Οι εκπαιδευτές του Qi Gong με πολυετή εμπειρία στο live Qi Gong, θα σας παρουσιάσουν την τέχνη τους, σε μια φανταστική τοποθεσία δίπλα στα κρυστάλλινα νερά. Μετά το μάθημα, απολαύστε τη θέα στη θάλασσα από το δωμάτιό σας!

  Επιπλέον, υπάρχει μια πραγματικά σπάνια περιοχή πεζοπορίας, γνωστή για την ομορφιά και την ποικιλία των θεραπευτικών βοτάνων. Ο Γιώργος Παππάς και η σύζυγός του Λίνα προσέδωσαν να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στους ανθρώπους και έχουν αφιερωθεί για να εμπλουτίσουν τις διακοπές των επισκεπτών με μια εμπειρία ζωής!

   


   

   


  You don't have permission to register